Välkommen till din företagsfotograf i Umeå!

Vi är EdelPhoto

Edel Puntonet är grundare av EdelPhoto och har jobbat som professionell fotograf i Umeå sedan 2010. Idag anlitas Edel flitigt över hela Sverige men även utanför landets gränser för olika typer av fotouppdrag. Hans styrka som fotograf är hans energi, kreativitet och förmåga att få dig som kund att slappna av - och framförallt att bli bra på bild!
Tommi Konu är bokningsansvarig hos oss på EdelPhoto. Han fotograferar även enklare uppdrag när Edel är fullbokad. Utöver det sköter han även all administration och bildredigering. Tommi kallas "perfektionist Tommi" eftersom han har ett skarpt öga för detaljer och släpper inte igenom en bild förrän både han och du som kund är 110% nöjda!
Vi på Edelphoto har en helt koncern i ryggen i form av Jo Kommunikation och Digipartner. Vi har totalt 16 medarbetare med en bred kompetens inom varumärke, kommunikation och marknadsföring. Läs mer om oss här.

Senaste blogginlägg

Produktfoto åt Polarbröd

11 september, 2018

Här kommer några foton som vi känner oss väldig stolta över! 😀 Polarbröd, jajamen! Det känns superkul att jobba med ett sånt fint lokal företag. Vi är också ...Läs mer

Reklamfoto åt Härjedalskök

13 juni, 2018

Hej på er!  Tänk att det var ett år sedan jag bloggade! 🙂 Och det har hänt så otroligt mycket under de senaste 12 månaderna. Vårt dotterbolag ...Läs mer